Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Υπολογισμός φόρου 2012


Για τους Έλληνες οι οποίοι θα υποβάλλουν την φορολογική τους δήλωση την τελευταία στιγμή – είμαστε πολλοί φαίνεται – υπάρχει μία εφαρμογή η οποία θα σας δώσει μία εικόνα για το τι θα πληρώσετε φέτος στην εφορία (αυτοί που θα πάρουν επιστροφή θα είναι ελάχιστοι). Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι εύχρηστη, με ωραίο γραφικό περιβάλλον και διάθεσιμη σε όποιον θέλει να την κατεβάσει δωρεάν. Η εφαρμογή αυτή είναι μία συνεργασία του in.gr και της Epsilon Net.   

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση του in.gr για το πρόγραμμα υπολογισμού φόρου 2012:

Για μια ακόμη χρονιά το in.gr προσφέρει στους χρήστες του την εφαρμογή «Φορολογική Δήλωση 2012 Υπολογισμός Φόρου». Φέτος μάλιστα την εφαρμογή μπορούν να την χρησιμοποιήσουν όλοι οι επισκέπτες του in.gr ,δωρεάν εύκολα και γρήγορα .

Τι μπορεί λοιπόν να κάνει ο χρήστης με αυτή την εφαρμογή;
·           Εύκολη και γρήγορη καταχώρηση της δήλωσης εισοδήματος
·           Υπολογισμός με ακρίβεια του φόρου εισοδήματος
·           Υπολογισμός της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος που συνεκκαθαρίζεται με το φόρο εισοδήματος
·           Αυτόματος προσδιορισμός της ετήσιας αντικειμενικής δαπάνης
·           Δυνατότητα Γρήγορου υπολογισμού φόρου συμπληρώνοντας κωδικούς και ποσά.
·           Αυτόματη Υποβολή του εντύπου Ε1 μέσω Internet με αυτόματη σύνδεση στο site της ΓΓΠΣ (TaxisNet)
·           Εκτύπωση της δήλωσης εισοδήματος, του εκκαθαριστικού σας σημειώματος ή και του δοσολογίου με τις προβλεπόμενες προθεσμίες.
·           Δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης της εφαρμογής μέσω Internet με νέες εκδόσεις για προσθήκες / βελτιώσεις της εφαρμογής

Με την εγγύηση και την επιστημονική επιμέλεια της Epsilon Net.

Δεν υπάρχουν σχόλια: