Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Let’s Go Cycle!


Η εξέλιξη του ποδηλάτου ακούει στο όνομα GoCycle. Η νέα γενιά ποδηλάτων ακολουθεί τα βήματα των 4 τροχών με την ενσωμάτωση της υβριδικής τεχνολογίας. Πεντάλ και ηλεκτροκινητήρας αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις του GoCycle. Έτσι εκτός από πεντάλ μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να διανύσετε άνετα και ξεκούραστα έως 32 χιλιόμετρα.


Το GoCycle προορίζεται για χρήση μέσα στην πόλη. Είναι ελαφρύ, άνετο, με κομψό design ενώ αναπτύσσει ταχύτητα που αγγίζει τα 24 χιλιόμετρα την ώρα. Ο ηλεκτροκινητήρας του, τροφοδοτείται με ρεύμα από μπαταρία η οποία χρειάζεται 3,5 ώρες για πλήρη φόρτιση (φορτίζει από τις κοινές πρίζες).


Επιπλέον μπορείτε να το αποσυναρμολογήσετε (θα σας πάρει περίπου 5 λεπτά) και να το «πακετάρετε» τοποθετώντας το σε ειδικό βαλιτσάκι. Είναι λοιπόν ιδανικό για αποθήκευση στο σπίτι και μεταφορά με το αυτοκίνητό σας. Έτσι, ενσωματώνοντας τόσες πρωτοπόρες τεχνολογίες δίκαια πήρε το βραβείο «καλύτερης καινοτομίας» στη Διεθνή Έκθεση ποδηλάτου της Ταϊπέι. Οι τυχεροί λοιπόν που θα θελήσουν να το αποκτήσουν, θα γίνουν φτωχότεροι κατά €1.290.


Δεν υπάρχουν σχόλια: