Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2007

Εισαγωγικά

Να 'μαστε. Με σύμμαχο την τεχνολογία δημιουργήσαμε ένα ψηφιακό ημερολόγιο, ένα Blog όπως λέγεται. Το Blog όμως δεν είναι ένα απλό ημερολόγιο. Είναι μια εναλλακτική μορφή δημοσιογραφίας. Είναι ένα μέσο, το οποίο εκτός από μια απλή καταγραφή εμπειριών μπορεί να προσφέρει ενημέρωση πάνω σε διάφορα ενδιαφέροντα θέματα όπως επιστήμης, τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, θρησκείας, υγείας, αθλητισμού, ταξιδιών, περιβάλλοντος, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, χόμπι και πολλών άλλων.


Μερικές από τις στήλες όπου θα μπορείτε να βρείτε σε αυτό Blog, είναι:

Εν Πάτραις – Ενημέρωση για την πόλη των Πατρών

Εν Ελλάδι – Ενημέρωση για την Ελλάδα

Ευ αγωνίζεσθε – Ενημέρωση πάνω σε αθλητικά θέματα

Οδοιπόρος – Ταξίδια

Και πολλά άλλα…


Πρόθεση μας, εκτός των ανωτέρων θεμάτων, είναι το Blog να προσφέρει επικοινωνία, με την ανταλλαγή απόψεων και με τον εποικοδομητικό διάλογο, μέσω των σχολείων που μπορεί να καταθέσει ο οποιοσδήποτε μετά την καταχώρηση ενός post. Είναι ευνόητο ότι θα πρέπει να υπάρχει ο σεβασμός της κάθε άποψης εφόσον και αυτή είναι μέσα στα πλαίσια της ευπρέπειας του λόγου.


Ορμητήριο μας είναι η πρωτεύουσα της Πελοποννήσου, η πόλη των Πατρών. Τελειώνοντας αυτό το πρώτο μας post, δεν μπορεί να λείπει το τελευταίο επίτευγμα της μηχανικής, το οποίο βρίσκεται στην πόλη μας, η υπέροχη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι, θα πέσει να σε πλακώσει. Απολαύστε την...


Η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Καλή αρχή...
Δεν υπάρχουν σχόλια: